Voorgekookte groenten geïntroduceerd op Italiaanse markt

Aan het 'Questo l'ho fatto io'-assortiment, dat bestaat uit verse groenten en fruit van de Agribologna partners, is een nieuwe productlijn toegevoegd: I Cotti, die bestaat uit voorgekookte uien, bieten, zoete aardappelen en pompoen. De I Cotti-lijn is een ideale oplossing omdat de groenten zo gegeten kunnen worden terwijl de bereiding normaal gesproken nogal wat tijd vergt. 

 

Tot aan het voorjaar zal een aantal traditionele wintergroenten verkrijgbaar zijn die worden geteeld en verwerkt door de broers Davide en Fabrizio Magri, partners van Agrobologna. 


"De groenten zijn verkrijgbaar in een topsealverpakking en voldoende voor één à twee personen. Dankzij de verpakking behouden de producten hun kwaliteit en versheid. 

De groenten worden dagelijks vers bereid door de Magri broers die de producten in ovens laten garen en ze vervolgens direct verpakken in hun bedrijf in de provincie Bologna. 

Het Cotti-assortiment bestaat uit: pompoen (tray 450/500 gram), uien, bieten en zoete aardappelen (tray 100 gram). De producten zijn bij alle grote retailketens te koop, waaronder Coop en Conad. 

Contact:
Consorzio Agribologna S.c.a.
Via delle Viti, 5
40127 Bologna (BO)
Tel.: (+39) 051 994 1200
Fax: (+39) 051 994 1220
Email: info@agribologna.it
Web: www.agribologna.it

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven