Hulp bij keuze oplossing waterzuivering combinatiebedrijven

Vanaf 1 januari 2018 gaat de individuele zuiveringsplicht in voor de glastuinbouw. Tuinders kunnen in basis op vier manieren aan de nieuwe regels voldoen: individuele zuivering, collectieve zuivering, mobiele oplossing of aantoonbare nul-lozing. Ook voor 'combinatiebedrijven' met zowel (ondersteunende) kassen als onbedekte teelt geldt de zuiveringsplicht, maar de uitwerking of keuze voor een oplossingsrichting kan op bedrijfsniveau vragen opleveren. Welke oplossingsrichting sluit aan bij uw bedrijf en bedrijfsvoering?

Om u bij deze afweging te ondersteunen organiseert LTO Glaskracht Nederland op donderdag 23 november om 11.00 uur een online spreekuur Water 'zuiveringsplicht combinatiebedrijven'. Tijdens dit spreekuur wordt u bijgepraat over de oplossingsrichtingen toegespitst op combinatiebedrijven. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen over de zuiveringsplicht.

Aanmelden
Dit spreekuur is te volgen door leden van LTO Noord Glaskracht, LLTB, ZLTO, LTO Noord, KAVB, NFO en Plantum. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot woensdag 22 november, 20.00 uur.

Hoe gaat in z'n werk?
Voor het volgen van dit spreekuur heeft u alleen een goede internetverbinding en een computer/tablet met geluid nodig. Donderdagochtend 23 november ontvangt u per e-mail nadere instructie en een link waarmee u kunt deelnemen aan het spreekuur. Zorg ervoor dat u op tijd de software heeft geïnstalleerd, zodat u om 11.00 uur direct aan het spreekuur kunt deelnemen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Amy van der Lei, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 202 144 74, e-mail avanderlei@ltoglaskracht.nl.

Bron: Glastuinbouw Waterproof (Petra Eekhoff)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.