Nieuw hoofd kassenbouw bij BrightFarms

BrightFarms heeft Erik Lallum aangenomen als Vicepresident Design, Construction and Facilities. Lallum heeft de leiding over de voorgenomen uitbreiding van BrightFarms, inclusief onroerend goed, ontwerp, techniek en bouw. Het is de bedoeling in de komende drie jaar 15 nieuwe kassen in de Verenigde Staten te openen.

Lallum is al 20 jaar actief in de bouwsector en richt zich op projectmanagement en bouwbeheer. Voor hij bij BrightFarms kwam, zat Lallum 13 jaar bij Avangrid Renewables, een grote schone energieleverancier in Portland, Oregon. De laatste zes jaar hiervan was Lallum vicepresident techniek en bouwdiensten.

"Als civiel ingenieur heeft Erik veel ervaring met het ontwerp, de budgetten en tijdlijnen voor grote bouwprojecten," zegt Paul Lightfoot, CEO van BrightFarms. "Hij is enthousiast over onze marktkansen en zal tijdens onze opschaling strategieën ontwikkelen om de bouwkosten te verlagen en de efficiëntie van onze kassen te verbeteren."

Naast projectmanagement en bouwbeheer heeft Lallum ervaring in technische bedrijfskunde, projectontwikkeling, procesverbetering en teamleiderschap.

Lallum kijkt uit naar de nieuwe en opwindende uitdagingen bij BrightFarms en de mogelijkheid om het bedrijf te helpen het topmerk voor streekproducten te worden: "Ik vind het geweldig om toezicht te houden op de ontwikkeling van nieuwe kassen die de toeleveringsketen voor supermarkten zullen verbeteren en de landbouwsector radicaal zullen veranderen."

Voor meer informatie:
BrightFarms
Tel: +1 866 857 8745

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.