Nieuw logistiek centrum in Zuid-Duitsland voor Cargoboss & van daalen transport

CARGOBOSS & van daalen transport openen een nieuw logistiek centrum in Zuid-Duitsland. Eind 2015 kochten de bedrijven van het Zweckverband Gewerbepark Breisgau in Eschbach een stuk grond van 8000m2. Het Gewerbepark Breisgau met totaal 564 ha is een voormalig Frans Militair vliegveld, gebouwd in 1951. Na de hereniging van Duitsland in 1990 besloot de Duitse overheid dit gebied te ontwikkelen als industriegebied met als doel uiteindelijk 2000 arbeidsplaatsen te creëren. Het park ligt nabij het Drielandenpunt Duitsland, Frankrijk en Zwitserland en heeft een uitstekende en snelle verbinding met de Autobahn A5.Samen met de Triple Group en het Duitse Architekten Buro Lais hebben CARGOBOSS & van daalen transport een tweede standplaats ontwikkeld op een A1 locatie 50 km voor de Zwitserse grens. Op het bewaakte terrein bevindt zich een gebouw van 1200 m2 met een warehouse van 600 m2 met 4 dockshelters en alle faciliteiten voor de chauffeurs en vrachtwagens. De standplaats is op een strategische locatie ten behoeve van de Zwitserse en Zuid-Duitse klanten. Een gedeelte van de kantoren in het pand zal verhuurd worden alsmede een gedeelte van de loods.

CARGOBOSS & van daalen transport zijn gespecialiseerd in internationaal geconditioneerde transporten naar Duitsland, Zwitserland en Noord-Frankrijk. Zij beschikken over 110 veilige en milieuvriendelijke vrachtwagens. Vanuit de hoofdvestiging in Maasdijk werken 50 stafleden en 250 chauffeurs. Met de nieuwe standplaats zullen zij vanaf november 2017 hun klanten in Zwitserland en
Zuid-Duitsland nog sneller en beter kunnen bedienen.

Voor meer informatie:
Gerard van den Bos
Aris van Daalen
CARGOBOSS & van daalen transport
Tel: 0174-525111

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.