Samenwerking Royal Brinkman webshop en Holland Scherming

Vanaf deze week zijn er ruim 40 schermonderdelen en -benodigdheden van Holland Scherming te bestellen in de webshop van Royal Brinkman. Holland Scherming start met ruim 40 artikelen, maar willen uitbreiden naar ruim 100. Het is nu al mogelijk om slibelementen, omkeerwielen, afhangbeugels, doekklemmen, polyesterdraad en onderdraadgeleiders te bestellen. Ook samengestelde producten zoals een complete nokinstallatie, motoren en het eigen doekintreksysteem 'Smart Skate System'. Klanten kunnen ook een renovatie aanvraag doen via de webshop van Royal Brinkman.Door de onderdelen en service via de webshop van Royal Brinkman aan te bieden, wil Holland Scherming hun binnen- en buitenlandse klanten op een laagdrempelige manier ondersteunen. En op deze manier worden de producten van Holland Scherming voor een breder publiek beschikbaar gesteld.

Holland Scherming werkt al jaren intensief samen met vertegenwoordigers van Royal Brinkman in diverse landen. Peter Rense, sales manager Holland Scherming: "Brinkman heeft een naar onze mening een zeer indrukwekkend professioneel online platform gebouwd voor de sector. Daar sluiten we wij ons graag bij aan. Zeker met het oog op de toekomst en de sector die steeds digitaler handelt. We verwachten op kort termijn voornamelijk bestellingen van kleine onderdelen voor reparaties die de klant eventueel zelf kan uitvoeren. Zoals een spantklem vervangen. Voor de grotere en specialistische reparaties kunnen klanten nog steeds op onze service rekenen."

Bezoek de webshop van Royal Brinkman via www.royalbrinkman.nl/webshop

Voor meer informatie:
Holland Scherming bv
Honderdland 30
2676 LS Maasdijk
Telefoon +31 174 516180
info@hollandscherming.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.