"De vraag wordt steeds extremer"

Tholen - Gert-Jan van Hattem was pas bij Van der Kaaij in Groot-Brittannië. De vraag was om zo hoog mogelijk alles te desinfecteren. Zo hoog mogelijk, maar ook met veel spuitvloeistof. Zo gezegd, zo gedaan. Er werd tot en met de goten gespoten, 7,5 meter hoog. En met veel vloeistof, 3 liter per m2. Gert-Jan: "Alles moest brandschoon. Zo maximaal mogelijk. Ik ben mijn pompen gaan instellen en begonnen." De vraag die ik krijg, wordt steeds extremer. Dit is daar een goed voorbeeld van. Overigens is deze hoeveelheid water snel weer opgedroogd. Daar heeft het nieuwe gewas geen last van. Het is een kwestie van een paar dagen goed luchten. Dat is geen probleem.


 
Deze extreme vragen passen wel bij Gert-Jan. "Extreem lijkt mijn achternaam wel," lacht hij. Hij heeft lol in zijn werk. Dag en nacht gaat het werk door. "Slapen doen we later wel." Nu is het seizoen. Nu moet het gebeuren. Hij staat er klaar voor.
 
Voor meer informatie:
Sproeibedrijf Van Hattem
Gert-Jan van Hattem
Bovendijk 198
3045 PD Rotterdam
Tel. (010) 511 64 35
Mob. 0653219201
Fax (010) 511 36 29
info@van-hattem.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.