Prominent gaat weer voor Paskal

Telersvereninging Prominent heeft ook voor het jaar 2018 gekozen voor de clips en trosbeugels van Paskal Nederland BV.

"Afgelopen jaar heeft Paskal Nederland BV Prominent al voorzien van de trosbeugels. Dit is zonder grote problemen verlopen", zegt Joost van Rooij - Manager van Paskal Nederland BV. "Met de ervaringen van afgelopen jaar en de prijszetting welke wij hebben kunnen bieden, was Paskal de sterkste partij en mogen we ook in 2018 alle leden van Prominent voorzien van trosbeugels en clips.""Kwaliteit, leverzekerheid en -prijs gaan hand in hand bij deze producten", zegt Jacco Besuijen – inkoopmanager bij Prominent. "Natuurlijk staat de kwaliteit van deze producten bovenaan, maar dit wordt wel heel snel opgevolgd door een goede logistiek en de juiste leveringsfrequentie. Paskal Nederland BV heeft afgelopen jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn."

In 2017 is Paskal Nederland BV gestart als Nederlandse onderneming. "Dit is zeer positief ontvangen door veel kwekers. Ze hebben de weg gevonden naar de directe verkoop van onze producten welke wij in Nederland op voorraad hebben staan", aldus Van Rooij. Naast de clips en trosbeugels verkoopt Paskal Nederland BV ook hoge draadhaken en het nieuwe drain registratiesysteem – DrainVision.

Voor meer informatie:
Paskal Nederland BV
Walserij 53
2211 SJ Noordwijkerhout
T. 0252 769198
www.paskal-tech.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.