Pon Power lanceert G3512H motor voor tuinbouw

Pon Power lanceert de volgende in reeks van de G3516H en G3520H voor de tuinbouw: de G3512H (1.500 kWe). Bij de ontwikkeling van de G3512H is de wens van de klant het uitgangspunt geweest. De nieuwe motor heeft een hoger rendement dan zijn voorgangers, geeft minder uitstoot van schadelijke stoffen en is voorzien van een groen label.Een warmtekrachtinstallatie vervult in de tuinbouwsector een cruciale sleutelfunctie om de teelt in een constante kwaliteit te kunnen leveren aan de klant. De warmtekrachtinstallaties van Pon Power, met Cat motoren zoals de G3512H als krachtbron, maken het mogelijk om bijvoorbeeld continu te belichten waardoor steeds meer gewassen niet meer alleen gebonden zijn aan het zomerseizoen. Daarom is het van belang dat een warmte-krachtinstallatie altijd 100% functioneert.

Naast specialisten die telefonisch 24/7 paraat staan, biedt Pon Power een Telemetrie Monitoring Systeem waarmee het functioneren van de installatie continu wordt gevolgd. De prestaties van de motor worden voortdurend uitgelezen en in het geval van een storing ondernemen de monteurs - dag en nacht - direct actie, waardoor stilstand van de machine tot een minimum beperkt wordt. "We weten soms pas dat er een storing heeft plaatsgevonden als we de servicemonteur van Pon Power zich komt afmelden. Kortom, dan is het probleem al opgelost", vertelt Patrick Hogenboom van Vireõ plant / Hederaplant in De Kwakel.Ook uniek is het oliemonster dat elke 250 uur genomen wordt. Dat wordt door de specialisten van Pon Power in het eigen laboratorium onderzocht om vroegtijdig slijtage aan onderdelen van de motor te kunnen waarnemen en oplossen.

De G3512H kan vanaf nu via Pon Power besteld worden. Als extra dienstverlening biedt Pon Power financieringsmogelijkheden aan via CAT Finance, onderdeel van Caterpillar. De financieringsoplossingen van Cat Finance worden afgestemd op iedere specifieke klantsituatie en helpen het aankoopproces te versnellen.
 
Voor meer informatie:
Pon Power
www.pon-cat.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.