Bestuur ziet geen toekomst meer in Aceera

Stichting Agrarisch Limburg (SAL) ziet geen toekomst meer in Aceera. Het afgelopen jaar heeft het bestuur van Sal, enig aandeelhouder van Aceera, meerdere malen intensief gesproken over het door Aceera in de afgelopen vijftien jaar gevoerde beleid op het gebied van advies, kennis en promotie. De beperkte eigen financiering die Aceera de afgelopen jaren uit de markt heeft weten te halen, vormde voor het bestuur een duidelijk signaal dat Aceera er helaas niet in is geslaagd de juiste mix aan activiteiten te ontwikkelen.

SAL heeft na zorgvuldige overweging besloten tot opheffing van Aceera en gaat de komende periode onderzoeken of en zo ja, op welke wijze wij de activiteiten van Aceera op een andere en meer effici├źnte manier vorm kunnen geven. "Het spreekt voor zich dat wij maximale inspanningen zullen verrichten om de medewerkers van Aceera in dit proces te betrekken", geeft het SAL-bestuur aan in een brief aan haar relaties. Onlangs werd in goed overleg afscheid genomen van de heer Wilms, directeur van Aceera. De directievoering zal tot aan de opheffing worden waargenomen door de heer S. Hoeijmakers.

Bron: Stichting Agrarisch Limburg

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.