Video's teeltwissel gaan viral

De tuinbouw heeft genoeg moois te bieden, daar zijn we al langer van overtuigd. En het duurt even, maar dankzij een aantal video's weten ook mensen buiten de tuinbouw steeds beter wat er gebeurt. Deze week bijvoorbeeld keken 133.000 mensen naar het leegruimen van een paprikakas.Twee video's van Loonbedrijf Van Etten belandden op videoplatform Dumpert en worden daar bijzonder goed bekeken. In de ene video wordt er met een noodgang gehakseld. Nadat de video behoorlijk wat succes boekte, werd ook de 'prequel' online gezet, waarin zichtbaar is hoe met een Scrapman het gewas in moordend tempo gesloopt wordt.

Kijkers zijn onder de indruk, blijkt uit de reacties. "Een keer twee dagen geholpen om teelt te wisselen, paprika's. Man wat is dat zwaar werk. De hele dag boven je krachten werken om touwtjes door te snijden en die plant op de grond leggen. Toen dik respect gekregen voor die gasten." Toch blijkt er ook veel onwetendheid te zijn over de tuinbouwactiviteiten. Of zien jullie ook tomatenplanten de kas uitgaan?

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.