BZG-lijst zuiveringsinstallaties uitgebreid met Remon Oxidator

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van het in opdracht van Remon Waterbehandeling (uit Marum) uitgevoerde onderzoek, geoordeeld dat met de Remon Oxidator 05, Remon Oxidator 10 en Remon Oxidator 15 (met een capaciteit van resp. 0,5 - 1,0 - 1,5 m3/uur), indien deze wordt toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald. Daarnaast heeft de BZG geoordeeld dat met de Remon Oxidator 05, 10 en 15, indien deze wordt toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ook kan worden voldaan aan het tenminste 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.


 
De zuiveringsinstallatie Remon Oxidator wordt daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.
 
Voor aanvullende informatie met betrekking tot de Remon Oxidator wordt verwezen naar het informatieblad. Overige informatie is op te vragen bij de leverancier van het product.

Voor meer informatie:
Remon
Schakelstraat 4
NL-9363 TH, Marum
T: + 31 (0) 594-648080
F: + 31 (0) 594-642543
info@remon.com
www.remon.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.