Werkprocessenoptimalisatie is nu de rode draad bij Hortimat

Tholen - Hortimat is de laatste jaren flink gegroeid in het leveren van gebruikte gereviseerde machines. Het bedrijf breidt steeds verder uit. Af te leveren machines en projecten worden steeds groter en klanten vertegenwoordigen steeds vaker grote bedrijfsorganisaties. Klanten vragen niet alleen om een gereviseerde machine maar om een totaaloplossing.
Dit betekent in de praktijk dat naast bijvoorbeeld een paprikasorteermachine ook een geïntegreerd oogst- en lossysteem gewenst is met een logistieke oplossing voor het gesorteerde product. 

Om aan deze vraag te kunnen voldoen is de werkplaats van Hortimat inmiddels uitgegroeid van 500m2 naar 2.000m2 en is er een geautomatiseerd onderdelen-opslagsysteem geïnstalleerd. 


Geert van der Meer, Stef van der Linden en Peter-Marcel Nauta

Werkprocessen
"Het optimaliseren van werkprocessen is nu het sleutelwoord. Dit is nodig om verdere groei te kunnen realiseren en kwaliteit te blijven waarborgen", aldus Geert van der Meer (Directeur Hortimat).Brand new 
Hortimat heeft inmiddels ook een pakket nieuwe producten in haar verkooplijn. Deze zijn op de website te vinden onder de naam: Brand new. Zo heeft Hortimat een eigen elektro buisrailwagen en de Bio Bull gewasshredder. Ze zijn officiële dealer van deze nieuwe producten voor Nederland en Europa, Canada US, Mexico. Optimaliseren van werkprocessen
Peter-Marcel Nauta (controller Hortimat) versterkt sinds half 2017 het Hortimat team en stuurt het optimalisatieproces aan. Peter-Marcel: "De werkprocessen zijn bij Hortimat zo ingericht dat er optimaal en zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden". Het ERP-systeem waar Hortimat mee werkt koppelt alle informatiestromen in het bedrijf: de website, offreren en voorraadbeheer tot en met orderadministratie, facturatie en werkplaats. Het is een georganiseerde manier van werken. 
Geert: "Dit wordt door het hele bedrijf gedragen, iedereen werkt eraan mee. De betrokkenheid is groot onder de werknemers. We willen verder groeien en de kwaliteit blijven waarborgen. Dan moet alles goed geregeld zijn."Het blijven optimaliseren van de werkprocessen is daarom op dit moment de rode draad van Hortimat.

Stef van der Linden is sinds kort ook werkzaam bij Hortimat. Hij gaat een rol spelen op het gebied van website en voorraad beheer. Voor meer informatie:
Hortimat
Vlotlaan 192
2681TV Monster 
Nederland
+31(0)174 38 71 10
+31(0)174 21 39 94

Geert van der MeerPublicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.