Team Glasgroenten Delphy breidt uit

Per 1 december verwelkomt Delphy drie nieuwe adviseurs glasgroenten. Deze uitbreiding wordt veroorzaakt doordat er in de sector steeds meer vraag is naar advies. Ook zegt het bedrijf dat de vraag naar kennis die wordt ontwikkeld in het Improvement Centre van Delphy toeneemt. "Steeds meer glasgroententelers ontdekken de meerwaarde van de combinatie kennis ontwikkelen en kennis toepassen die Delphy kan bieden."

De drie nieuwe adviseurs zijn Rens Smith, Emiel Bronswijk en Joris Mulders. 

Rens Smith (25) heeft na zijn opleiding tuinbouw aan de HAS Hogeschool een aantal jaren werkervaring opgedaan als teler/bedrijfsleider op een komkommerbedrijf met belichting in Noorwegen. Rens gaat zich binnen Delphy met name richten op advisering in de komkommer- en bladgewassen. Rens is bereikbaar via 06-26518649 en via r.smith@delphy.nl.

Emiel Bronswijk (34) is momenteel als productspecialist werkzaam bij een toeleverancier van steenwol en heeft veel ervaring opgedaan als teeltmanager bij een opkweekbedrijf. Bij Delphy gaat Emiel aan de slag als adviseur tomaat en paprika. Emiel is bereikbaar via 06-29727421 en via e.bronswijk@delphy.nl

Joris Mulders (29) is momenteel werkzaam als teeltmanager bij een tomatenbedrijf. Hier heeft hij veel praktische ervaring opgedaan. Bij Delphy gaat Joris aan de slag als adviseur tomaat. Joris is bereikbaar via 06-53862318 en via j.mulders@delphy.nl.

Met deze uitbreiding werkt Delphy aan het verder uitbouwen van haar ambitie op het gebied van kennis ontwikkelen en implementeren in de glasgroentesector.

Voor meer informatie:
Delphy

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.