Lycopeen centraal

Tomaat belangrijkste ingrediënt Australische dagcrème

De Australische veredelaar Abundant Produce lanceert een eigen huidverzorgingsmerk: Abundant Natural Health. Uit onderzoek ontdekte Abundant Produce hoge concentraties lycopeen in hun tomaten. Lycopeen is een krachtig antioxidant dat bewezen de stevigheid en textuur van de menselijke huid verbetert. Volgens CEO Shanan Birkin zijn ze erin geslaagd in hun huidverzorgingslijn de kracht van de natuur en wetenschap op een effectieve manier samen te brengen.

"Je zult niets vinden op de Australische markt met de kracht en zuiverheid van deze ingrediënten. Het bioactieve lycopeen is het sleutelingrediënt van de Tomato Infusion dagcrème, het eerste product in de lijn lycopeen gezichtscrèmes van Abundant.

Abundant Natural Health werkt samen met twee van de oudste onderzoeksuniversiteiten van Australië: het Plant Breeding Institute van de Universiteit van Sydney, waar planten speciaal gekweekt worden met het oog op een hoog niveau actieve botanische ingrediënten, en de laboratoria van UNSW waar er met behulp van innovatieve technieken fytonutriënten uit planten worden gehaald, zonder gebruik van conventionele industriële oplosmiddelen. Door deze innovatie worden delicate organische structuren behouden en de meest zuivere en krachtige natuurlijke extracten verkregen.


"We zijn er trots op dat het 100% Australisch is en dat we kunnen instaan voor de kwaliteit en zuiverheid en de processen die deze baanbrekende producten genereren. Ook vinden we het fijn om onze lokale bedrijven en gemeenschappen te ondersteunen, in elke fase van de levenscyclus van onze producten. We willen de nummer één zijn in natuurlijke huidverzorging en een ethisch voorkeursmerk. We halen de ingrediënten uit onze eigen kas."

Later dit jaar zouden er meerdere producten in de Abundant lijn moeten volgen en ook voor 2018 worden er meerdere productlanceringen verwacht op basis van even effectieve natuurlijke ingrediënten.

Voor meer informatie:
Abundant Produce
Suite 8, 6th Floor,
55 Miller Street,
Pyrmont, NSW 2009,
Australia
Phone: +61 2 9571 8300
Fax: +61 2 9571 8200
abundantproduce.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.