Royal Peppers heeft primeur in de ‘Parel van de Nederlandse glastuinbouw’

Glasparel Zuidplaspolder open voor bestemmingsverkeer

Glastuinbouwgebied Glasparel Zuidplaspolder wordt begin november geopend voor bestemmingsverkeer. Paprikakwekerij Royal Peppers heeft de primeur in de 'Parel van de Nederlandse glastuinbouw'. Het bedrijf profiteert als eerste van de infraontsluiting aan de Piet Stuurmanweg in Waddinxveen.Met de ontsluiting van dit gedeelte van de Piet Stuurmanweg is een mooie eerste stap gezet. Maar het werk aan de ontwikkeling en bereikbaarheid van de Glasparel gaat door. Bas Hendrikx: "Dit najaar begint de voorbereiding voor het tweede deel van de Piet Stuurmanweg; de ontsluiting van BusinessPark Vredenburgh is naar verwachting in 2018 gereed." Tegen die tijd heeft de ontwikkelaar de Piet Stuurmanweg over een lengte van ongeveer twee kilometer gerealiseerd. Met de verbinding van de Bredeweg op de nieuwe Provinciale Vredenburglaan, is zowel het Glasparel gebied als BusinessPark Vredenburgh perfect ontsloten. "Wij zijn binnen Wayland Developments bijzonder enthousiast over dit project. Ik ben ervan overtuigd dat de Glasparel Zuidplaspolder in korte tijd een begrip wordt in de (internationale) glastuinbouw", aldus Arnaud van der Eijk.Grootschalig ondernemen, midden in Randstad
In de Zuidplaspolder vindt u 90 hectare tuinbouwgrond, waarvan nog 30 hectare direct beschikbaar is. Compleet met een breed scala voorzieningen in de nabije omgeving van veel vooraanstaande handelshuizen en distributiecentra met directe toegang tot uitvalswegen als de A12 en A20. "De Glasparel biedt ondernemers de mogelijkheid om dichtbij huis duurzaam te bouwen aan de toekomst", zegt directeur Arnaud van der Eijk van Wayland Developments, de ontwikkelaar van de Glasparel+. "Of ze nu zoeken naar een kavel van drie hectare bedrijventerrein of dertig hectare glastuinbouw, er zijn mogelijkheden alom."Voor meer informatie:
Wayland Developments
www.waylanddevelopments.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.