November: special teeltwissel

Tholen - Een goede en een schone start van de teelt. Een droom, maar ook een drama voor veel teeltbedrijven. Hoe realiseer je dit? Welke schema's houd je aan? Is er verbetering mogelijk? En met wie ga je in zee? Daar staan we deze maand bij stil op Groentennieuws en HortiDaily. Special van start
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan de teeltwisseling. Loonbedrijven, leveranciers en andere betrokken partijen worden van harte uitgenodigd om kosteloos een bericht in te sturen naar info@groentennieuws.nl. Ook kunnen bedrijven contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. 

Bij Royal Brinkman zijn ze er in ieder geval klaar voor. Volg ze op Twitter voor meer teeltwissel-pret. 

De special biedt bovendien een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner.

De Special Teeltwissel duurt tot en met 30 november. Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost € 900. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.