5 april, Bleiswijk

EnergiekEvent: zet 5 april 2018 in uw agenda

Het jaarlijkse EnergiekEvent wordt in 2018 georganiseerd op donderdag 5 april in Bleiswijk. Het is nog ver weg, maar zet het alvast in uw agenda.Onderzoekers en ondernemers praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Vele aspecten van Het Nieuwe Telen, optimale gewasopbouw, energiezuinig belichten, nieuwe energiezuinige kassen, noem maar op. Wat is het lange termijn energieverhaal voor de glastuinbouw en wat betekent dat voor u? U kunt weer kiezen uit diverse routes met workshops en projecten in de kassen.

Kortom, reserveer 5 april 2018. Er wordt aan het begin van de middag gestart, en rond zessen wordt afgesloten met een netwerkbuffet. Half februari wordt het programma bekendgemaakt en start de inschrijving.

Het EnergiekEvent wordt gehouden aan de Violierenweg 1-3, Bleiswijk en wordt georganiseerd door Kas als Energiebron, Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw en Delphy. Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma voor energiebesparing en verduurzaming in de glastuinbouw van LTO Glaskracht Nederland en het Ministerie van Economische Zaken.

Bron: Kas als Energiebron (Piet Broekharst)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.