Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cristel van de Ven gastspreker bij 'Inzet op maat'

Drs. Cristel van de Ven studeerde Beleids- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Vandaag de dag is ze werkzaam als partner bij Factor Vijf. Haar expertise betreft duurzame personele inzet en ontwikkeling, dialoog, diversiteit en inclusie, CAO vernieuwing en sociale innovatie. Cristel van der Ven is een vaak gevraagde gastspreker en daardoor is het niet eenvoudig om haar persoonlijk uit te nodigen als spreker bij Kas groeit. Daarom zijn alvast plekken bij haar gereserveerd op 20 november a.s. tijdens de beurs 'Inzet op maat'.



Wil jij geïnformeerd worden over de onderwerpen Vitaliteit, Betrokkenheid en Ontwikkeling? Kas groeit heeft 30 gratis kaarten beschikbaar voor de beurs op maandag 20 november 2017. Wil je deze dag beleven? Meld je dan aan via deze link.

Wil je meer te weten komen over de visie van Cristel van de Ven, lees dan het bijgevoegde interview: "Duurzame inzetbaarheid vraagt om dialoog".
Publicatiedatum: