Gaas en scherming in nieuwe kassen Rijk Zwaan

Tholen - De bouw van Rijk Zwaan in Dinteloord is in volle gang. Rijk Zwaan heeft in totaal 49 hectare in bezit op het AFC van Dinteloord en Prinsenland. De werkzaamheden op die grond zijn onlangs begonnen: er komen kassen en kantoorruimte. Rijk Zwaan werkt hier aan een groei- en ontwikkelcentrum. Hier worden nieuwe rassen ontwikkeld. Deze locatie gaat ook dienst doen als zaadproductie van groentengewassen. 

El Flaco scherminstallaties bv is vorige week gestart om het plaatsen van schermen. De 21 verschillende afdelingen worden voorzien van schermen van Ludvig Svensson, Harmony 5220 O FR. Daarnaast worden alle 880 luchtramen voorzien van insecten (bijen) gaas. Holland Gaas heeft het geleverd. Peter onderzocht diverse gaastypes bij leveranciers. De klant beslist natuurlijk. Uiteindelijk koos Rijk Zwaan voor het systeem van Holland Gaas. Voor meer informatie:
El Flaco
Peter van der Valk
0651-325 987


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.