Young Events

"Sfeer, uitstraling en beleving belangrijk bij catering op Fruit Logistica"

"Een eerste indruk kun je maar één keer achterlaten. Dit geldt zeker voor de bedrijven die vertegenwoordigd zijn op de Fruit Logistica in Berlijn, welke plaats zal vinden van 7 t/m 9 februari 2018", zo laat Young Events weten. Het bedrijf dat zich bezig houdt met internationale standcatering, zal wederom de catering in Berlijn verzorgen.


Young Events zal dit jaar tijdens de Fruit Logistica in Berlijn aanwezig zijn.

Catering
Young Events partyservice is volgens het bedrijf zelf al lange tijd actief op het gebied van catering. Al ruim 15 jaar is Young Events bezig in de sector. Met een full-serviceformule zijn zij de aangewezen cateringpartner tijdens iedere beursdeelname, melden zij in een persbericht. 

Standcatering
"Standcatering tijdens een beurs? Onmisbaar als het aan Young Events Partyservice ligt", zo geven zij aan. "Tijdens de beurs doet ieder deelnemend bedrijf zijn best om de uitstraling tot in de puntjes te verzorgen. In de voorbereidingen voor een beurs gaat veel tijd zitten. Om een bedrijf en product optimaal te presenteren, is het volledige plaatje vereist", geeft Jos ten Berg van Partymanager bij Young Events aan. "Tijdens een beursdeelname is het van belang dat beursbezoekers zich welkom voelen. Een essentieel element is een gastvrije ontvangst van de beursbezoekers binnen een stand. Sfeer, uitstraling en beleving zullen aansluiten op uw wensen én doelstellingen. Hiermee is de basis voor een waardevol en succesvol zakenmoment gelegd" 


Het team van Young Events.

Service
Young Events maakt volgens het bedrijf zelf het verschil door het aanbieden van een full-serviceformule. "Deze formule omvat buiten de food en beverage, ook overige faciliteiten om een beursdeelname tot een succes te maken", geeft het bedrijf aan. " De inzet van een goede crew, apparatuur met minimale afmetingen en maximale capaciteit is van belang. Tevens levert Young Events bijpassend glaswerk, servies en alle andere benodigdheden. Ondersteuning in de voorbereiding én uitvoer en directe communicatie met de stand bouwers behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij op het beursterrein extra opslag faciliteren voor onze opslag en de materialen voor de opdrachtgever om zo kostbare vierkante meters te besparen. Hiermee neemt Young events alle zorgen uit handen zodat deelnemers zich volledig kunnen richten op de doelstellingen van de beursdeelname."


Een van de gerechten van het cateringsbedrijf. 

Internationaal
Young Events is actief op beurzen in binnen- en buitenland. "Een goed standcatering is een belangrijk onderdeel van een goede beursdeelname", laat Jos weten. "De beursbezoekers krijgen persoonlijke aandacht en worden goed verzorgd." 

Voor meer informatie:
Young Events Partyservice 
Azewijnseweg 4 
Vuren
T: 0183-820238

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.