Waanzinnige tijden tijdens Axia Kuitenbijtersrun

Achttien kilometer rennen en een tijd klokken van nog geen 6 minuten. Dat lukte de snelste hardloper afgelopen weekend tijdens de eerste editie Axia Kuitenbijtersrun. De hardloopwedstrijd begon in de nacht van zaterdag op zondag om 02:00 uur bij Atletiekvereniging Olympus '70. De renners liepen rondes van drie kilometer: via Snelbinder en de 'oude' brug naar de Burgemeester Elsenweg, met onderweg de twee Naaldwijkse locaties van hoofdsponsor Axia Vegetable Seeds. Doordat de klok om 03:00 uur naar 02:00 teruggezet werd, kon Maarten Bakker zijn 18 kilometer slechts enkele minuten na 02:00 uur aftikken. Lynn van Toledo werd de winnaar bij de vrouwen. 

De Axia Kuitenbijtersrun is verbonden aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. De volledige opbrengst komt ten goede aan de NCFS om mensen te helpen die aan taaislijmziekte lijden. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.