Nieuwe rupsgraafmachine voor Van Daalen

Tholen - Een Hitachi ZX250-6 - ofwel een spiksplinternieuwe rupsgraafmachine. Die heeft het team van Van Daalen GWW afgelopen week in gebruik genomen in De Lier. De capaciteit van de machine komt de efficiëntie van het grondwerk ten goede en dat is natuurlijk ook van groot belang bij het aanleggen of renoveren van een bassin.

De 30 tons Hitachi ZX250-6 Semi Long Reach is door Van der Vlist Gouderak, Pladdet B.V. en Topcon Positioning Netherlands de afgelopen weken naar de wensen aangepast en verder afgebouwd.

"Grote plus van deze machine is de verlenging van de mono- en lepelsteel", vertellen ze. "Het graafbereik is hiermee vergroot naar bijna 13 m² waardoor zijn capaciteit enorm is toegenomen en de machine helemaal tot zijn recht komt." En veel belangrijker: "Met deze machine gaan we nog beter en efficiënter onze opdrachtgevers van dienst zijn. We zullen er superstrak grondwerk mee realiseren en zetten 'm natuurlijk in voor de Van Daalen waterbassins."


VAN DAALEN GWW
Dirk-Jan van Daalen
Oudedijk 7a
2676 NC Maasdijk
+31 174 – 54 02 83+31 174 – 54 02 83
+31 6 22 48 3767+31 6 22 48 3767
info@vandaalen.nl
www.waterbassin.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.