Nieuw systeem op de ExpoDirekt 2017

Kunstmatige intelligentie in asperges- en bessenbranche met Fruit ONE

Het Fruit ONE product- en navigatiesysteem is speciaal ontwikkeld voor de asperge- en bessenbranche. Zonder veel rompslomp of complexiteit kunt u online alle goederen verkopen en leveringen online controleren via Fruit ONE. Het systeem informeert de gebruiker zelfstandig over minimumhoeveelheden, omzet en financiële gegevens.

Bij de ontwikkeling van Fruit ONE werd bijzondere aandacht besteed aan het gebruiksgemak van het systeem. Door middel van uitgebreide tests, in overleg met klanten, werd een veilig systeem ontwikkeld. Zelfs bij kortstondige netwerkfouten worden alle opgeslagen gegevens automatisch op een later tijdstip verzonden.

Met zijn prestatie gaat Fruit ONE ver boven de mogelijkheden van registratiesystemen uit, omdat het een permanente optimalisatie en controle van de verkoopvolumes garandeert. Het robuuste, compacte en gebruiksvriendelijke Fruit ONE-merchandise en navigatiesysteem bestaat uit de volgende onderdelen:

- Fruit ONE Scale (Ohaus)
- Fruit ONE Mobile (mobiele telefoon of tablet)
- Fruit ONE Central (server)
- Fruit ONE Web (client)

De bediening van het systeem is intuïtief en contextgericht.De Fruit ONE centrale is het hart van het systeem. Het bevat alle componenten die nodig zijn om leveranciers van goederen via GPS naar verschillende locaties te navigeren. Bovendien worden alle bewegingen van de transportmiddelen naar de verkooppunten bijgehouden.
 
Het systeem optimaliseert door middel van de kunstmatige intelligentie de routes van de goederen en de daaropvolgende verkoop. Hierbij wordt zeer geavanceerde optimalisatie-technologie gebruikt. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de Gerd Thom Gmbh en het Deutsches Forschungsinstitut für künstlichen Intelligenz van de universiteit van Saarbrücken, is er met Fruit ONE een zeer innovatief en productief systeem ontwikkeld. Via een web-based systeem kan de klant op een eenvoudige wijze de configuratie of instellingen van mastergegevens wijzigen vanaf een PC of tablet (Fruit ONE Web), waar hij of zij ook is.

Voor de aflevering bij de verkooppunten is iedere bestuurder uitgerust met een Fruit ONE mobiele telefoon. Deze dient als routeplanner, maar registreert ook al het laden en lossen van producten. Alle afgehandelde leveringen en alle hoeveelheden worden geregistreerd en kunnen in real time bekeken worden.

Voor meer informatie:
GERD THOM GmbH
Haldenweg 20
66333 Völklingen
Deutschland
Telefoon +49(0)6898 – 93395-0
Telefax +49(0)6898 – 93395-21
E-mail: info@gerdthom.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.