Het platform van Verse Oogst probeert shopper-routine te verbreken

Gokken met AGF: de Groente Fruitmachine bepaalt wat je eet

Met de introductie van de Groente Fruitmachine, een idee van Verse Oogst, kunnen consumenten zich door een variëteit aan groenten (en fruit) laten inspireren. Op je smartphone of tablet kun je de rollen van deze online fruitmachine laten draaien en is er voor elke dag een vers gezond recept voorgeschoteld met iedere keer een andere groente 'in de hoofdrol'.


Mensen kunnen de Groente en Fruitmachine op de smartphone of via de computer laten beslissen wat voor verse producten zij gaan eten. Bij de producten vindt het platform een bijpassend gerecht.

Maaltijd
Uit recent onderzoek blijkt dat ongeveer negen op de tien Nederlanders thuis al een boodschappenlijstje hebben opgesteld en zich daardoor in de supermarkt nauwelijks laat verrassen of inspireren. "Deze gewoonte doorbreken we met de komst van de Groente Fruitmachine", zegt Mary-Grace van Leeuwen van The Greenery. "We willen Nederlandse consumenten inspireren en laten inzien dat een combinatie van groenten tot verrassende, smaakvolle maar vooral gezonde maaltijden leidt. We constateren dat de Nederlandse consument wel wat inspiratie kan gebruiken en met de Groente Fruitmachine hebben we daar een leuke manier voor gevonden. Er is namelijk zo veel meer te beleven met verrassende groenten die een maaltijd nét die extra dimensie geven."

Groente Fruitmachine
Net als 3500 recepten en productinformatie is de Groente Fruitmachine te vinden op www.verseoogst.nl, het consumentenplatform van The Greenery: www.verseoogst.nl/groentefruitmachine.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.