Samenwerking tussen TopFarmers GmbH en Econeers

Crowdfunding-campagne voor stadstuinbouw Berlijn

De BV TopFarmers is in samenwerking met het Econeers-platform een crowdfunding- campagne gestart. Vanaf dinsdag 24 oktober is het mogelijk om te investeren in dit project, dat streeft naar meer stedelijke landbouw. Het doel van de campagne is om in Berlijn een nieuwe stadsfarm op te zetten.
 
In het natuurpark Herzberg in Berlijn-Lichtenberg produceert een stadsfarm momenteel al vis en groenten met behulp van aquaponics. Een nieuwe faciliteit zal echter de mogelijkheden van directe levering aanzienlijk uitbreiden, aldus de aankondiging.


Berlijn is een van de pioniers in de stedelijke landbouw

Investering
TopFarmers biedt iedereen die wil investeren een vaste rente van 6% voor een contractperiode van vier jaar. Daarnaast profiteren beleggers die in de eerste twee weken van de campagne instappen van een vroege vogel-bonus. Zij krijgen een rente van 7% op hun investering.

Econeers biedt jonge bedrijven de kans een bedrijf te starten. Tot op heden is het platform voornamelijk ingezet om projecten voor zonne-energie van de grond te krijgen.
 
Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.