Nieuwe lijn minigroenten

Het Amerikaanse Robinson Fresh heeft onder het Green Giant Fresh label een volledige lijn minigroenten op de markt gebracht. De productlijn bestaat uit minikomkommers, courgettes, paprika's en tomaten en is gericht op bewuste consumenten die op zoek zijn naar gezonde snacks. 
"Er is een groeiende vraag naar gezonde snacks en kleinverpakkingen die minder verspilling veroorzaken. Deze lijn minigroenten beantwoordt aan deze vraag," vertelt Michael Castagnetto van Robinson Fresh. "Met ons assortiment Green Giant Fresh minigroenten kunnen we samen met retailers de consumenten bieden waar zij naar op zoek zijn en bijdragen aan een verschuiving naar een innovatieve consumentgedreven markt. Er zijn steeds meer eenpersoonshuishoudens en er worden vaker thuis maaltijden bereid. Volgens het voedingsadvies van de USDA moeten mensen dagelijks minimaal 150 gram groenten binnen krijgen. Uit onderzoek is echter gebleken dat het inkopen van te grote hoeveelheden groenten tegelijk voedselverspilling in de hand werkt. De producten uit onze nieuwe lijn zijn verpakt in zakken van 225 gram met een handig handvat en bevatten exact de juiste hoeveelheid," aldus Castagnetto.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.