Varend Corso gaat voor 'Helemaal Hollands'

Het Varend Corso Westland staat volgend jaar helemaal in het teken van Holland. Dat bleek bij de schippersbijeenkomst waar het nieuwe thema voor het corso 2018 bekend werd gemaakt: Helemaal Hollands. Daar werd het afgelopen 20ste corso besproken en tevens al vooruit gekeken naar de komende editie. Die belooft met het thema Helemaal Hollands opnieuw een bijzondere te worden.

Het thema biedt de deelnemers talloze handvatten om komende zomer weer te schitteren. Holland heeft tenslotte genoeg om trots op te zijn, denk maar aan de tulpen, klompen, stroopwafels, jenever en kazen waar Nederland over de hele wereld om bekend staat. Ook zijn er de Nederlandse topsporters die hoge ogen gooien in het internationale wielrennen, de autosport en de atletiek; en op voetballend vlak laten de mannen het even afweten, maar dat wordt door de vrouwen meer dan goed gemaakt.

Daarnaast zijn er talloze bekende termen die als inspiratiebron kunnen dienen: de Hollandse nieuwe bijvoorbeeld, of programma's als Heel Holland Bakt en Hollands Next Topmodel. Extra bijzonder is de slag bij Vlaardingen, die in 2018 precies duizend jaar geleden werd uitgevochten. Ook met dat historische aspect hebben de deelnemers veel mogelijkheden.

Tijdens de schippersbijeenkomst werd ook duidelijk dat de route komend jaar hetzelfde zal zijn als de afgelopen jaren. Deelnemers kunnen zich melden bij info@varendcorso.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.