Nele Van Avermaet, VLAM

"Vlaamse bedrijven komen graag op Fruit Attraction"

Tholen - "Een tevreden editie", zo keken de bedrijven die onder de vleugels van de VLAM op de Fruit Attraction stonden volgens Nele Van Avermaet terug op de driedaagse beurs in Madrid.


Nele Van Avermaet van VLAM tijdens de Fruit Attraction in Madrid. Rechts achter haar is een afscheiding te zien met een ander standje, dat sinds dit jaar nieuw is bij de VLAM. Het moet voor wat meer privacy zorgen bij de organisaties.


VLAM-eiland
Dit jaar zijn er twee bedrijven op het eiland van de VLAM bijgekomen. Daardoor stond de teller van Belgische bedrijven op elf. Acht daarvan zijn bedrijven die zich bezig houden met groenten en fruit, drie daarvan focussen zich op de aardappelen.

De elf bedrijven die bij de VLAM staan, komen volgens Nele graag in Madrid. Volgens haar merkt zij dat de standhouders positiever zijn over de Fruit Attraction in vergelijking met de Fruit Logistica. "In Madrid is er meer tijd om te praten", zegt Nele. "Toch blijft de beurs in Spanje ook groeien en merken wij dat het steeds internationale wordt. Dat zien wij buiten de beurs om trouwens ook. Zo hebben wij onlangs nog Europees geld gekregen om ongeveer drie jaar lang de Belgische Conference-peren te promoten in China. De verre landen worden steeds belangrijker."


Het eiland van VLAM in Madrid.

Meer privacy
Daarnaast was de opstelling van de stands onder VLAM dit jaar net iets anders opgezet. Hoewel voorgaande jaren alle bedrijven bij elkaar in een ruimte zaten, krijgen de standhouders dit jaar net een beetje meer privacy. "Dit jaar zijn er afscheidingen gemaakt tussen de stands", vertelt Nele. "Bedrijven zijn toch zaken aan het doen en dan is een beetje privacy wel belangrijk. Eerst was het zo dat de bedrijven soms letterlijk met elkaar aan tafel zaten. De bedrijven die onder de VLAM staan, ervaren dit extra beetje privacy als positief."

Voor meer informatie: 
VLAM
Koning Albert II-laan 35 bus 50
1030 Brussel 
T: +32 2 552 80 11
F: +32 2 552 80 01Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven