2 november, Westland

Het personeel van morgen: hoe werkt het in 2027?

Het symposium dat MVO Westland op donderdag 2 november van 15.50 tot 18.30 uur organiseert onder de titel: 'Het personeel van morgen; hoe wérkt het in 2027?' staat onder grote belangstelling. Deze happening vindt plaats op het kersvers geopende World Horti Center. Sinds de eerste aankondiging hebben zich al ruim 80 geïnteresseerden aangemeld, waardoor het aantal beschikbare plaatsen bijna is vergeven.Doel
Doel van het symposium is bekendheid geven aan de ontwikkelingen en dynamiek op de (Westlandse) arbeidsmarkt en de mogelijkheden voor aansluiting van vraag en aanbod. Hiermee wil MVO Westland aandacht genereren bij werkgevers voor de onderliggende problematiek in de (nabije) toekomst. Daarnaast wil MVO Westland bedrijven betrekken bij het bedenken van oplossingen.

Doelgroep
Het symposium is vooral bedoeld voor de partnerbedrijven van MVO Westland, (Westlandse) ondernemers, stakeholders en beroepsmatig geïnteresseerden/betrokkenen bij ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Discussie
Al eens nagedacht over uw personeel van 2027? Kunnen uw huidige medewerkers mee in de ontwikkelingen van uw bedrijf? Komende jaren neemt de automatisering een enorme vlucht, maar wat betekent dit voor uw (toekomstige) medewerkers. Wat moeten ze kunnen? Hoe blijft u interessant voor aanstormend talent in een arbeidsmarkt die onder druk staat. Gastheer Jeroen Toet zal de aanwezigen meenemen in deze actuele vraagstukken met behulp van diverse experts.

Programma
Als eerste neemt arbeidsmarktvisionair Robin Brouwer de mensen mee in 'De arbeidsmarkt in 2027: wat is er voor nodig om onze idealen te realiseren'. Onder de titel 'Innovatie in de tuinbouw zorgt voor innovatie op de arbeidsmarkt' zal Martien Penning van Hillenraad het gehoor vertellen over de nieuwste ontwikkelingen. Aansluitend zal de nieuwe directeur van MBO Westland Atie de Gier spreken over 'Hoe leiden wij het personeel van morgen op'.

Daarna is er ruimte voor reflectie door de wethouders op de presentaties en geven zij een vooruitblik op sociaaleconomisch beleid. In een vraaggesprek met Inge Vermeulen (directeur Patijnenburg/ bestuurder MVO Westland) wordt gesproken over aansluiting MVO Westland op deze ontwikkelingen. Tenslotte zal Gert Jan Dekker (directeur bij Rataplan) vertellen over de 'Social firm; nieuw ondernemerschap in de praktijk' Het geheel wordt afgesloten met een borrel c.q. rondleiding door het WHC.

Kijk voor het volledige programma op: http://www.mvowestland.nl/agenda/http-www-mvowestland-nl-agenda-mvo-symposium-het-personeel-van-morgen-hoe-werkt-het-in-2027-f-1-f-1?f=1

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.