Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LED Growing Trolleys voor Eindhovens restaurant

Op 5 oktober is in Eindhoven bar-restaurant en patisserie Emma geopend. Het restaurant, dat tegenover het Philips Museum ligt, wordt geleid door Joost Saris en Ruud Adriaens. Restaurant Emma heeft een kleine kaart welke continue wordt aangepast aan wat er voorradig is. De groenten en kruiden die worden gebruikt door het restaurant, worden in het restaurant zelf gekweekt. Hierdoor hebben de bezoekers van het restaurant zicht op de productie van de groenten en kruiden.


Restaurant Emma

Om de groenten te kunnen kweken in het restaurant, heeft restaurant Emma gekozen voor de LED Growing Trolleys van Light4Food. Deze LED Growing Trolleys zijn uitgerust met een bewateringssysteem en Philips GreenPower LED Production Modules zodat het optimale lichtniveau wordt bereikt om groenten en kruiden te kweken. Doordat de LED Growing Trolleys uit 3 teeltlagen bestaan, worden de schaarse vierkante meters uiterst efficiƫnt gebruikt.


De Light4Food LED Growing Trolleys

Voor meer informatie:
Light4Food
Energiestraat 15
5961 PT Horst
+31 77 207 0008
info@light4food.com
www.light4food.com

Restaurant Emma
emmarestaurant.nl
Publicatiedatum: