"StePac lanceert nieuwe verpakkingslijn "Xgo"


"We bouwen voort op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Xtend variabele atmosfeer-/variabele vochtigheid-verpakkingen (MA/MH) om zowel detailhandelaars als voedingsmiddelenfabrikanten van over de hele wereld te helpen te voldoen aan de groeiende vraag van de consument naar hoogwaardig verpakte producten," aldus Development Manager bij Johnson Matthey Technical, Gary Ward. 
 
Volgens het bedrijf komt de verhoogde retailwaarde van Xgo-verpakkingen voor fruit, groenten, verse kruiden en verse salades uit diverse onderzoeken naar voren. Retailers kunnen hun omzet verhogen wanneer ze profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in MA/MH-technologie die leiden tot langere houdbaarheid en minder verspilling.
 
"De verpakkingsoplossingen zullen de vraag van de consument vergroten door versere, aantrekkelijkere producten aan te bieden in een handige, herkenbare en handzame verpakking."

Retail verpakkingsoplossingen omvatten:
Xgo LIDDING FILM: Afgestemde oplossingen voor een breed scala aan producten, verpakt in PET- of PP-bakjes. Hersluitbare folie beschikbaar (alleen voor PET).
 
Xgo PREFORMED BAGS: Hoogwaardige, voorgevormde flexibele verpakkingsoplossingen voor handmatige verpakking, die de houdbaarheid van zowel hele als vers gesneden groenten en fruit aanzienlijk verlengt. Grote selectie aan foliën voor optimale vochtbeheersing van elk type product.
 
Xgo FLOW PACK: Folierollen voor geautomatiseerde verpakkingsprocessen. Grote selectie aan foliën voor optimale vochtbeheersing van elk type product.
 
Xgo STANDING POUCH: Slimme verpakking met lange houdbaarheid in een handig, aantrekkelijk Grab-N-Go verpakkingsformaat. De staande tas heeft een uitstekende uitstraling in de schappen, zorgt voor een snelle productherkenning en vooral goede transparantie en condensatiecontrole.
 
Alle producten hebben uitstekende anti-condensatie eigenschappen en kunnen worden aangepast om optimale atmosferische omstandigheden te bieden die passen bij de temperatuur-tijd profielen van diverse soorten producten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.