HopsHouse: Hop uit kassen

HopsHouse is een kas ontworpen om oogsten te optimaliseren met geïntegreerde systemen en precisielandbouw. Het is de eerste kas waar hop op water geteeld wordt en oogsten tussen de 2-5 keer per jaar plaats vinden. HopsHouse zal telers en brouwerijen een concurrentievoordeel bieden door het aanbod van een verser, lokaal gekweekt product, rechtstreeks van kas naar brouwerij.Hop is een familie van cannabis en groeit op een manier die vergelijkbaar is aan trostomaten. Rough Brothers heeft in beide sectoren gewerkt. Een team van gewaswetenschappers, technici, telers en bierliefhebbers van Rough Brothers ontwierp op basis van hun ervaring met deze twee planten een gecontroleerde omgeving waarin hop na 3 maanden bloeit. Om het beste groeitempo te behalen, werden er 5 hopstammenrassen en verschillende voedings- en lichtcombinaties getest.

De HopsHouse wordt aangeboden in twee verschillende maten: 30x60' (ongeveer 9x18m), met een startprijs van $119.495, en 30x180' (zo'n 9x54m) vanaf $149.495. De prijs is inclusief de benodigde systemen en apparatuur. Aanpassingsmogelijkheden zijn beschikbaar. "De ambachtelijke biersector groeit. We zagen een kans en gingen ermee aan de slag. Door HopsHouse kunnen brouwerijen en kwekers onafhankelijk worden. Ze hoeven niet meer afhankelijk te zijn van grote bierconglomeraten of slecht weer," volgens Tom Vezdos van Rough Brothers.

Volgens een Amerikaanse brouwersvereniging bedraagt de totale biermarkt $107,6 miljard, waaraan kleine en ambachtelijke brouwerijen $67,8 miljard bijdragen. Door de overname door Anheuser-Bush van SAB Miller International, inclusief SAB Hop Farms in Zuid-Afrika, werd de hoplevering voor ambachtelijke brouwerijen volledig afgesneden. Dankzij HopsHouse zullen brouwerijen en telers meer onafhankelijk kunnen zijn. Een studie van Hops Growers of America meldde dat er in 2016 zo'n 40 miljoen kilo hop werd geoogst.

Voor meer informatie:
HopsHouse
info@yourhopshouse.com
www.YourHopsHouse.com

Rough Brothers
(513) 242-0310
info@roughbros.com
www.roughbros.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.