2 november, Westland

Rabo-foodevent in het nieuwe World Horti Center

Op donderdag 2 november 2017 organiseert Rabobank Westland, in samenwerking met 7 andere lokale Rabobanken, een Food & Agri Community event. Het actuele thema van de middag is Food & Health.

Op 16 oktober jl. werd de nieuwe missie van Rabobank 'Growing a better world together' tijdens een persconferentie in Washington DC wereldkundig gemaakt. Kickstart Food is één van de programma's waarmee de Rabobank de komende jaren in Nederland en internationaal invulling geeft aan haar missie.

In aansluiting hierop vindt er op 2 november een exclusieve bijeenkomst plaats in het World Horti Center. De top van food en agri bedrijven wordt hiervoor uitgenodigd. De middag wordt officieel geopend door a.i. burgemeester van Gemeente Westland Agnes van Ardenne. Sprekers als Jeroen Kemperman (Zilveren Kruis/Achmea) en Gemma Schneemann (Marketing Directeur Sligro) dragen o.a. bij aan een interactief programma.

De middag wordt afgesloten op het Food- en Netwerkplein waarbij bedrijven als o.a. TomatoWorld, Koppert Cress en Rabobank Foundation zich presenteren op het gebied van gezonde voeding.

Voor meer informatie:
www.rabobank.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.