Griekenland: 28e Congres Hellenistische Vereniging voor Fruit- en Groentenwetenschap

Tussen 16 en 20 oktober vindt in Thessaloniki het 28e congres van de Hellenistische Vereniging voor Fruit- en Groentenwetenschap (EEEE) plaats. Volgens de organisatie zullen tijdens deze conferentie ongeveer 250 wetenschappers en studenten van de universiteiten en onderzoeksinstellingen van het land de resultaten van hun recente onderzoek presenteren.

EUROCHEM AGRO HELLAS, dat bijdraagt aan het wetenschappelijke onderzoek, zal als een van de grote sponsoren aanwezig zijn met een speciaal paviljoen en agrarisch personeel, waar bezoekers kunnen worden geïnformeerd over voedingsvraagstukken en waar het bedrijf zijn producten voor de fruit- en groentenindustrie zal tonen.

In het kader van de conferentie presenteerde Nektarios Angelidis, productmanager van het bedrijf, de nieuwe Crenel-productlijn die binnenkort door Eurochem Agro op de Griekse markt zal worden gebracht. Crenel-producten behoren tot de categorie biostimulanten waarin ultramoderne technologie verwerkt is; deze bieden unieke voordelen voor teelt onder ongunstige milieuomstandigheden en in problematische omgevingen.

Bron: agrotypos.gr

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.