Uitbreidingen voor dashboard Sense2Grow

Sense2Grow is een open platform voor sensornetwerken. Via het dashboard van Sense2Grow heeft de gebruiker rechtstreeks toegang tot alle data van de sensoren. Het dashboard is onlangs uitgebreid met nieuwe functies. Deze zorgen voor sneller inzicht in de meet- en statuswaarden van de sensoren zodat de kwaliteit van het sensornetwerk kan worden gewaarborgd. "Ook bij grote hoeveelheden sensoren behoudt de gebruiker eenvoudig het overzicht."Interactieve grafieken

Het dashboard bevat een sensorlijst, die is ingedeeld op de locaties van de sensoren. In deze lijst kan de gebruiker direct naar elke sensor navigeren. Met een klik op het icoon van de sensor worden alle meetwaarden van de sensor nu in een interactieve grafiek weergegeven. Door in en uit te zoomen met het muiswiel worden er kortere en langere periodes getoond. De gebruiker kan ook alle sensoren van een locatie in één keer selecteren. De gegevens van alle sensoren van die locatie worden dan kleurgecodeerd weergegeven in een gecombineerde grafiek. De gebruiker kan de numerieke meetwaarden van een bepaald meetmoment zichtbaar maken door de cursor boven het corresponderende punt in de grafiek te plaatsen.

Betrouwbaar statusoverzicht

Naast de meetwaarden toont het Sense2Grow-dashboard alle operationele informatie over de sensoren, zoals de tijd dat de sensor online is, de signaalsterkte, verzend- en ontvangstmomenten, firmware-versie etc. Al deze aspecten worden duidelijk weergegeven in grafieken en in een geografisch diagram. Hiermee heeft de gebruiker een betrouwbaar beeld van de complete operationele status van het netwerk. Nieuw op het dashboard is een lijst met de vijf sensoren waarvan de batterijspanning het laagste is en een lijn die de kritische waarde aangeeft. De batterijen onder deze lijn laden niet meer voldoende op en moeten op korte termijn manueel opgeladen worden. Met deze uitbreiding worden de continuïteit en robuustheid van Sense2Grow verder versterkt.

Sense2Grow is een open platform voor sensornetwerken. De nieuwe functies van het dashboard zijn dan ook volledig beschikbaar voor de gebruikers van Sense2Grow.

Voor meer informatie:
Technolution
Burgemeester Jamessingel 1
2803 WV Gouda
T: +31 (0) 182 59 4000
E: info@technolution.eu
www.technolution.eu
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.