WDP winnaar Onderneming van het Jaar

WDP, marktleider in de Benelux inzake logistiek vastgoed, sleept de onderscheiding Onderneming van het Jaar 2017 in de wacht en volgt daarmee Vyncke op. WDP haalde het in de finale van tankerrederij Euronav en Armonea, gespecialiseerd in residentiële zorg- en dienstverlening. De winnaar van de Onderneming van het Jaar wist de jury te overtuigen op basis van deze voorwaarden: innovatief ondernemerschap, gezonde financiële positie en durf en doorzettingsvermogen om verder te groeien.

WDP's co-CEO Joost Uwents is verheugd met deze bekroning, "gestoeld op de realisatie van onze Warehouses with Brains voor klanten en aandeelhouders dankzij #TeamWDP ". "En onze dynamische ingesteldheid om nu en dan eens 'tegendraads' te werk te gaan", glundert co-CEO Tony De Pauw. Beide CEO's beschouwen deze bekroning niet enkel als een onderscheiding voor het eigen bedrijf alleen, maar meteen ook voor de volledige sector van beursgenoteerde vastgoedbedrijven.
 
Vastgoedbedrijven zoals WDP zijn commerciële ondernemingen en niet louter passieve fondsen. De Onderneming van het Jaar is een award met een sterke nationale en internationale uitstraling. De winnaar vertegenwoordigt België op 'The EY World Entrepreneur of the Year Event'.

www.wdp.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.