Staay exclusieve distribiteur Monterosa tomaten op Nederlandse markt

De export van Monterosa tomaten uit Almeria naar Nederland is al begonnen. Vanaf deze week zal het product weer vermarkt worden door Staay Food Group, dat een overeenkomst met Gavà Grup heeft gesloten voor de exclusieve verkoop van deze tomaat op de Nederlandse markt. De geribbelde Monterosa tomaat heeft een typisch Mediterrane zomerse smaak maar is verkrijgbaar gedurende de wintermaanden. De tomaat heeft een kenmerkende en fraaie roze kleur. Monterosa zal nog tot mei op de Nederlandse markt te koop zijn. 

"We zijn een maand geleden gestart met het vermarkten van deze tomaat. De volumes zijn consistent en liggen rond de 200.000 kilo per week. Dit jaar hebben de productie gespreid zodat we een stabiele aanvoer hebben zonder productiepieken," aldus Francesc Llonch, directeur van Gavà Grup.

Staay Food Group heeft kantoren in Papendrecht (Staay-Hispa) in Alblasserdam (Staay-Export) en in Venlo (Staay-Van Rijn).


Voor meer informatie:
Nico Veldhoen
Staay Group
T: +31 180679142
www.staayfoodgroup.com


Francesc Llonch
Gavà Grup
T: +34 935561250
M: +34 609744420
francesc@gavagrup.com
www.gavagrup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.