Meer tuinbouwleveranciers en kassenbouwers op PMA

De Noord-Amerikaanse AGF-sector komt elk jaar in oktober bijeen tijdens de PMA Fresh Summit om te netwerken, nieuwe innovaties in verpakkingen en rassen te bekijken en zich te laten informeren over de meest actuele onderwerpen op het gebied van de retail, bewaring en andere sectorgerelateerde informatie.

De afgelopen jaren nemen er echter steeds meer leveranciers van technische apparatuur, kassen en andere tuinbouwbenodigdheden deel aan de conventie en beurs. "De PMA is de plaats om sommige van Noord-Amerika's grootste kasproducenten te ontmoeten," zegt Ton Versteeg, exportmanager van de Bom Group.

Bom Group is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige kassen die wereldwijd kant en klare projecten oplevert. Versteeg: "Een groot deel van onze activiteiten vindt plaats in Noord-Amerika. Dat komt door de toenemende vraag naar streekproducten." 


Ton Versteeg op het hoofdkantoor van Bom Group in Hoek van Holland.

Daarom zal Bom Group weer van de partij zijn bij de PMA Fresh Summit. "Het is de derde keer dat we op de PMA exposeren, dat het grootste deel van de Amerikaanse, Mexicaanse en Canadese kasgroententelers samenbrengt. Degenen met uitbreidingsplannen kunnen ons tijdens de conventie ontmoeten zodat we ze over de laatste mogelijkheden informeren op het gebied van kastechnologie en bedrijfsklare projecten."

Versteeg vertelt dat de Bom Group recent meerdere grootschalige kasprojecten in Noord-Amerika heeft afgerond. "In de VS, maar ook in Canada. Voor paprika's en tomaten, maar onlangs ook voor telers van medische cannabis. Alhoewel deze vrij nieuwe sector ons nieuw werk bezorgt, zijn we nog steeds erg druk voor telers van verse producten, zowel biologisch als conventioneel." Verder ziet Versteeg veel interesse in grootschalige projecten. "Ook is er momenteel veel belangstelling om aardbeien en ander zachtfruit in kassen te telen."
Bom Group zal als exposant deelnemen aan de PMA Fresh Summit 19-21 oktober, New Orleans, bij stand 5841

Voor meer informatie: 
Bom Group
Ton Versteeg
T +31(0)174 629441
t.versteeg@bomgroup.n
www.bomgroup.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.