Vakbeurzen expoSE en expoDirekt op 22 en 23 november in Karlsruhe

Ruim 420 exposanten uit 14 verschillende landen zullen op 22 en 23 november hun innovaties presenteren in de beurs van Karlsruhe.De Europese vakbeurs voor asperge- en zachtfruitproducenten, expoSE en de zevende editie van de direct-marketing vakbeurs expoDirekt zullen samen een oppervlakte van 25.000 vierkante meter beslaan. 

23% van de exposanten is uit het buitenland afkomstig, waarbij Nederlandse bedrijven uiteraard ruim vertegenwoordigd zijn, evenals Franse, Italiaanse en Poolse bedrijven. Tot dusver staan er 77 exposanten geregistreerd die voor het eerst aan deze dubbele vakbeurs deel zullen nemen. "Zelfs in de asperge- en zachtfruitsector wordt digitalisering steeds belangrijker. De markt biedt al veel mogelijkheden om de teelt en marketing te vergemakkelijken en dat zal tijdens deze vakbeurs duidelijk blijken. Door het gebruik van digitale oplossingen kunnen telers hun processen vereenvoudigen en betere controle krijgen over de marketing," legt Simon Schumacher uit, directeur van VSSE. 

Tijdens de vakbeurzen zal het totale digitale spectrum van bodemanalyse tot aan personeelsplanning aan bod komen evenals digitale auto's en programma's voor goederenbeheer, waaronder innovatieve applicaties. 


Vertegenwoordigers van consultancy- en adviesbureaus zullen aanwezig zijn in de stand van VSSE in Hal 2 om vragen van bezoekers te beantwoorden over de sector en direct marketing. 

VSSE verwacht tijdens de tweedaagse vakbeurzen 7.000 internationale bezoekers te mogen verwelkomen.


Bezoek www.expo-se.de voor meer informatie

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.