Telersvereniging Prominent en DOOR bundelen dagelijkse leiding

Jan Opschoor nieuwe algemeen directeur Prominent

Jan Opschoor wordt per 1 november algemeen directeur van Prominent en blijft daarnaast algemeen directeur van DOOR. Prominent is een vereniging van 29 telers met in totaal 365 hectare tomaten. Door de aanstelling van Jan Opschoor is Prominent verzekerd van een optimale samenwerking tussen commerciële activiteiten via DOOR en de teelt- en kleinpakactiviteiten van Prominent. De commerciële activiteiten van Prominent verlopen sinds de oprichting van DOOR al via deze organisatie.Door Jan Opschoor ook verantwoordelijk te maken voor Prominent wordt de organisatie in de breedte nog slagvaardiger. "Door vanuit één directie aan te sturen worden de lijnen korter en efficiënter. Tevens wil ik graag, samen met de andere twee directieleden, medewerkers en telers, de sterke organisatie die er staat verder uitbouwen", aldus Jan Opschoor.

"Onder DOOR hebben 5 merken hun verkoop- en marketingactiviteiten gebundeld. Dit zijn Prominent als specialist in tomaat, Purple Pride in aubergine, Green Diamonds in komkommer en PapriCo en Sweetpoint in blok- en zoete puntpaprika. Voor de merken naast Prominent verandert er niets."

In de visie 2020 van zowel DOOR als Prominent is groei nodig om continu aan de marktwensen te voldoen. Het Prominent bestuur is ervan overtuigd met Jan Opschoor de juiste persoon gevonden te hebben om groei te realiseren en om continu aan de marktwensen te blijven voldoen.

Meer informatie?
De verkoop en marketing van Prominent tomaten verloopt via DOOR Partners B.V., de verkoopdochter van coöperatie DOOR U.A. Meer informatie over de telers of Prominent is te vinden op www.prominent-tomatoes.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.