Tuinderij Vers genomineerd voor Rotterdamse Ondernemersprijs 2017

De Rotterdamse Ondernemersprijs gaat met de nominaties haar 33ste editie in om op maandag 27 november in WTC Rotterdam de winnaar bekend te maken. Voor de uiteindelijke keuze kijkt de jury naar de onderneming, de ondernemer en het grensverleggende ondernemerschap. Dit jaar wordt het spannend belooft de jury, want de drie geselecteerde bedrijven ontlopen elkaar weinig en zijn qua performance zeer aan elkaar gewaagd. Groentenverwerkingsbedrijf Tuinderij Vers uit Brielle is één van de genomineerden naast Aldowa en WeAreReasonable Peopele.Tuinderij Vers is een modern groentenverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit. Zij leveren aan de groothandel, toonaangevende supermarkten en foodservices een ruim assortiment producten. Kwaliteit, innovatie, gezondheid, smaak en gemak voor de klant staan hoog in het vaandel. Eigenaren Edwin Noordermeer, Simone Varekamp en Rob Witmer: "We zijn heel trots op de waardering voor onze prestaties van een onafhankelijke jury. Afgelopen jaren werden gekenmerkt door pieken en dalen, maar steeds zetten we de schouders er weer onder. Alle lof voor onze medewerkers. We kunnen het, we weten wat we doen en we gaan ervoor!"

Ambassadeur burgemeester Aboutaleb
Sinds dit jaar is burgemeester Aboutaleb ambassadeur van de Rotterdamse Ondernemersprijs en volgt daarmee de ontwikkelingen rond de ondernemersprijs op de voet. Burgemeester Aboutaleb: "Drie prachtige bedrijven die alle drie bijzonder zijn in hun eigen tak van sport en gedegen ondernemerschap laten zien. Hun verhalen zijn bijzonder en verdienen op 27 november het podium om andere ondernemers te inspireren."

Favoriet van het publiek?
De komende maand gaan de drie genomineerden de strijd met elkaar aan om naast de stem van de vakjury ook die van het publiek voor zich te winnen. Stemmen op het bedrijf van uw keuze kan via de website.

Uitreiking 27 november
De winnaar van de 33ste ondernemersprijs wordt bekend gemaakt op maandag 27 november tijdens de netwerkbijeenkomst in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Ondernemers en geïnteresseerden die de prijsuitreiking willen bijwonen, melden zich voor deze (netwerk)bijeenkomst aan via de website www.rotterdamseondernemersprijs.nl. Deelname is gratis.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.