Simon Dragt, de èchte groenteman al 25 jaar tevreden Bizerbaklant

Flinke tijdsbesparing door digitaal prijskaartjessysteem

De èchte groenteman! Simon Dragt levert een zeer divers assortiment dagverse producten tegen dagprijzen aan. Het dagelijks correct en actueel prijzen van al deze producten voor opening van de winkel is een bijzonder tijdrovend proces. Digitalisering heeft ook in de retailsector ruimschoots zijn intrede gedaan. Bizerba is al 25 jaar Dragt's leverancier voor weeg- en etiketteeroplossingen en bood ook nu uitkomst.
Digitale Schapkaartjes binnen het Bizerba Total Retail Concept
Als aanvulling op de Bizerba weegschalen etiketten en bonrollen, heeft Dragt op advies van Bizerba het ESL systeem aangeschaft in combinatie met een retail softwarepakket. ESL staat voor electronic shelf labeling. Deze elektronische schaplabels dragen bij aan het onderscheidend vermogen van Dragt en speelt snel in op wijzigingen in prijs of commerciële toepassingen. Deze oplossing bewerkstelligt intelligente communicatie en beheer en optimalisatie van prijs- en productinformatie op de winkelvloer.Dragt over het Total Retail Concept van Bizerba
"Eerlijk is eerlijk: het was best wel even wennen. Het is natuurlijk een geheel nieuwe manier van werken en het onder de knie krijgen van zo'n digitale werkwijze is eerst even een investering in tijd. Nu alles loopt en de gewenning er is wordt de besparing in tijd razendsnel zichtbaar. De uren die ik niet besteed aan de prijswijzigingen besteed ik onder andere aan mijn klanten, inkoop, uitwerken nieuwe producten en natuurlijk aan mijn privéleven", vertelt Simon Dragt.

De èchte groenteman! Simon Dragt gevestigd in Vollenhove biedt een uitgebreid assortiment groenten en fruit aan. Naast specialiteiten die variëren van verse producten, maaltijd service, kant & klaar maaltijden, hapjes en buffetten biedt De Echte Groenteman ook smulplanken en fruitschalen aan voor bijzondere momenten. Dit kan online, maar de representatieve winkel aan de Voorpoort in het centrum van Vollenhove is zeker een belangrijke plek, waar klanten de dagelijks versproducten kunnen kopen.

Klik hier voor het filmpje

Voor meer informatie:
Bizerba
Paul te Velthuis
Digital Marketing Manager | Benelux
T +31 53 4800980
M +31 6 42288878
Paul.TeVelthuis@bizerba.com
www.bizerba.com/nl_nl/lp/bizerba-total-retail-concept.html

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.