Vacature: Redacteur Groentennieuws

Ben jij in woord net zo sterk als in schrift? Ben je nieuwsgierig, creatief en vasthoudend? Vind je het leuk om je in een nieuwe sector te storten of nieuwe werkzaamheden te leren? Dan ligt er misschien een mooie kans voor je bij onze uitgeverij. Voor onze digitale nieuwsbrief over kasgroenten zoeken we een schrijftalent.

Wij zijn Uitgeverij Boekhout, gevestigd op Tholen en gespecialiseerd in de AGF-sector. Dagelijks versturen we meer dan 150.000 nieuwsbrieven wereldwijd met groenten en fruit als belangrijkste onderwerp. Ons team is jong en gemotiveerd en het bedrijf groeit snel.

Voor onze tuinbouwredactie zijn we op zoek naar een

Redacteur Groentennieuws (fulltime)

Nu zoeken we een nieuw teamlid voor de glastuinbouwredactie. De Nederlandse sector is wereldwijd vooraanstaand en is volop in ontwikkeling. Mocht je daar eigenlijk niets vanaf weten, dan is dat geen probleem. Ons tuinbouwteam spijkert je graag bij. Ook voor communicatie geldt dat: heb je ooit in de kassen gewerkt en heb je gevoel voor taal, maar geen journalistieke ervaring? Ook dan spijkeren we je graag bij.

Belangrijker is dat je enthousiast bent, dat je een jagersmentaliteit hebt en dat je niet op je mondje gevallen bent. Het is de bedoeling dat je een netwerk opbouwt in de glastuinbouw en een dagelijkse publicatie voor de sector verzorgt. Je zoekt naar dagelijks nieuws en helpt ondernemers bij het in de markt zetten van hun product. Daarbij hoort ook acquisitie. Ook hierin word je begeleid.

Dus: vind jij het leuk om je in een nieuwe sector onder te dompelen, om in een jong en gezellig team aan de slag te gaan en om veel in contact met mensen te zijn? Ben je stressbestendig, houd je van reizen en heb je een rijbewijs? Zie je soep op donderdag en versgeperste sapjes wel zitten? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen.

Solliciteren kan via info@agf.nl, ter attentie van Arlette Sijmonsma

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.