Topman SUNSET in Canadese ‘Top 10 Under 40’

Mastronardi Produce kondigt vandaag trots aan dat hun directeur inkoop, Max Saad, benoemd is in de top 10 van Greenhouse Canada's professionelen onder de 40 jaar.

Dit nationale eerbetoon erkent de uitblinkers van de volgende generatie leiders in de glastuinbouw. Van commerciële telers tot fabrikanten wordt deze prijs uitgereikt aan degenen die een sterke werkethiek en geavanceerd leiderschap hebben getoond in hun bedrijven en binnen de sector.Dave Harrison, redacteur van Greenhouse Canada: "Max heeft een uitzonderlijke professionele groei getoond bij een van Canada's toonaangevende kasbedrijven en is in de loop der jaren steeds meer leidinggevende verantwoordelijkheden gaan dragen. Daarnaast laten zijn deelname aan het United Fresh Leadership programma, CPMA's Passion for Produce programma en het Emerging Leaders programma van de PMA en zijn betrokkenheid bij het bedrijf zijn passie zien voor verdere carrièregroei."

"Max is al jaren een waardevol lid van ons team," zegt president en CEO Paul Mastronardi. "We zijn trots op zijn prestaties en groei bij Mastronardi Produce."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.