Edible Garden vindt nieuwe klanten in Hannaford en Sweetgreen voor hun kruiden

Edible Garden heeft twee nieuwe klanten waar ze biologische verse kruiden aan gaan leveren: de supermarktketen Hannaford en Sweetgreen restaurants. Hannaford is in 1833 opgericht als winkel waar versproducten werden verkocht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote supermarktketen met meer dan 180 winkels in de staat New England. Sweetgreen is een bekend restaurant dat in 2007 is opgericht. Zij hebben 75 restaurants verdeeld over acht staten. Edible Garden heeft de eerste bestellingen eind september naar de nieuwe klanten verstuurd.Derek Peterson, directeur van Terra Tech: "Edible Garden blijft steeds verder uitbreiden en ook het klantenbestand blijft groeien. Door nieuwe klanten als Hannaford en Sweetgreen, die bekend staan om het belang dat zij hechten aan hoge kwaliteit en natuurlijke voeding, kunnen wij het aantal regio's waarin we actief zijn uitbreiden en onze merknaam versterken. 

"Net als Edible Garden vindt Hannaford het belangrijk om lokale producten te verkopen en staan duurzaamheid en een gezonde gemeenschap hoog in het vaandel. Voor Sweetgreen is transparantie over voeding essentieel, zowel over wat er in voeding zit als waar het vandaan komt. Edible Garden's reputatie wordt bevestigd door hun ethische teeltmethodes, uitstekende kwaliteit en versheid. Hierdoor hebben zij belangrijke klanten als Sweetgreen en Hannaford aan zich kunnen binden die hun visie op het belang van gezonde voeding delen."

Voor meer informatie:
Edible Garden
283 County Road 519
Belvidere, NJ 07823
(844) 344-3727
www.ediblegarden.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.