Hazera houdt open dag voor nieuw tomatenras in China

De Chinese stad Xichang is een stad in de provincie Sichuan. Het is een van de vier locaties in China waar ruimtevluchten en satellieten worden gelanceerd. 

Op 22 september 2017 organiseerde Hazera, samen met een lokale supermarkt, een open dag in Xichang om hun nieuwe rode tomatenvariëteit 3944 ten toon te stellen. Op de open dag zijn ongeveer 280 bezoekers afgekomen.3944 is een rode tomaat die Hazera speciaal voor Xichang ontwikkeld heeft, gebaseerd op de vraag van de lokale markt en de klimaatomstandigheden - koele zomers met regen. De 3944 wordt in de zomer gekweekt en aan het eind van juni verplant. Het begin van juli wordt gekenmerkt door de sterke groei van de plant, een hoge opbrengst en een gemiddeld gewicht van 230 gram per tomaat. Daarnaast zijn de planten gezond en goed bestand tegen ziekten. De gemiddelde opbrengst is ongeveer 10-12 ton per mu (4000m²). De kwaliteit van de vrucht is uitstekend en het nieuwe ras werd dan ook enthousiast ontvangen door telers en verkopers. 


For more information:
Hazera Seeds
info@hazera.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.