in 3 jaar tijd

Light4Food: van zeecontainer naar team van tien

Het bedrijf Light4Food bestaat 3 jaar. Wat begon als een experiment, is uitgegroeid tot een groeiend bedrijf. Bij deze mijlpaal werd kort stilgestaan in het nieuwe bedrijfspand van Light4Food aan de Expeditiestraat in Horst onder het genot van echte Limburgse vlaaien. "Door de toenemende vraag naar de producten en diensten van Light4Food is een groter bedrijfspand noodzakelijk om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Doordat Climeco Engineering en de business unit Air & Energy van Maurice Kassenbouw ook in het pand zijn ondergebracht, is alle expertise rondom luchtbehandeling en klimaatbeheersing aanwezig."


Team Light4Food

Meer dan 10 jaar geleden begon Peter Christiaens het experiment in een zeecontainer. Hij kocht lampen bij Philips en experimenteerde er op los. Diverse groenten werden gekweekt en het experiment smaakte naar meer. Na verloop van tijd raakten er meerdere personen betrokken en geïnteresseerd totdat het uitmondde in een solide business case.


Niels Jacobs en Jacques Hovens hijsen de vlag

In 2014 werd Light4Food BV officieel opgericht nadat de eerste opdracht vanuit Fossa Eugenia lidteler Van Dijck Groenteproducties aangenomen werd. Al snel volgde Bayer CropScience met een opdracht en werden er projecten opgezet zoals de eerste LED belichting pilot bij komkommerteler Hortus Regius.

Voor meer informatie:
Light4Food
Expeditiestraat 11
5961 PX Horst
Tel. 31 77 207 0008
info@light4food.com
www.light4food.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.