Bedrijfsprocessen Europe Retail Packing in beeld

Het wordt steeds belangrijker om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten. JEM-id heeft daarom GreenCommerce ontwikkeld. GreenCommerce is een softwarepakket voor de AGF-sector, waarmee alle relevante bedrijfsprocessen op kantoor en in de loods efficiënt afgehandeld kunnen worden. Europe Retail Packing (ERP) heeft via het pakket volledig inzicht in zaken zoals in- en verkoop, voorraadbeheer, planning, productie en transport. Om dit proces in beeld te brengen heeft JEM-id in samenwerking met ERP een bedrijfsvideo ontwikkeld, laat JEM-id weten


GreenCommerce bij Europe Retail Packing ERP
Voor Europe Retail Packing (ERP) is GreenCommerce een uitkomst in de dagelijkse werkzaamheden. ERP is specialist in verpakken, inkoop, logistiek en concepten. Ze gebruiken het systeem voor o.a. in- en verkoop, voorraadbeheer, productie- en transportplanningen. Via GreenCommerce worden orders aangemaakt en bestellingen verwerkt. Ook is perfect in beeld wat de actuele voortgang is van deze orders. Het bijhouden van voorraad is essentieel voor bedrijven met een loods. Door op palletniveau te registreren is ERP in staat om totale controle over de palletvoorraad te behouden, dit geldt voor meerdere voorraadlocaties. Op iedere pallet is een unieke barcode aanwezig, zodat iedere actie via scanners geregistreerd kan worden. Bij ERP wordt bijvoorbeeld per pallet geregistreerd waar het product vandaan komt, wat er in de loods met de pallet is gebeurd en waar de pallet naar toe is verladen. Op die manier is er 24/7 inzicht in exacte details van alle pallets die nog in de voorraad staan. Daarnaast is het voor ERP mogelijk om via GreenCommerce productie- en resourceplanning voor de verpakkingsafdeling bij te houden. Hierbij kunnen gebruikte verpakkingsmaterialen en productiekosten direct worden geboekt. Qua transport zijn gegevens zoals de status van het inladen van de vrachtwagens real-time inzichtelijk binnen het softwarepakket. Hierdoor wordt er niet alleen efficiënter, maar ook sneller gewerkt.

Bedrijfsvideo
Vaak worden dagelijkse bedrijfsprocessen niet of nauwelijks getoond en dat is zonde, want er gebeuren mooie dingen op de werkvloer. Dankzij GreenCommerce worden dagelijkse werkzaamheden efficiënt ingericht en dit is nu middels een bedrijfsvideo in beeld gebracht van teelt tot transport. Menno Reijgersberg (directeur Europe Retail Packing) is tevreden over de automatisering: "GreenCommerce is eenvoudig te bedienen. Het voordeel is dat het heel makkelijk toepasbaar is binnen de organisatie, daardoor zijn wij heel flexibel naar klanten toe. Qua management informatie kunnen we heel snel zien waar de kosten en opbrengsten liggen, waardoor we kostprijstechnisch goedkoop kunnen werken (in het voordeel van onze klanten)."

Voor meer informatie
Europe Retail Packing
ABC Westland 315
2685 DD Poeldijk
T: +31 (0)174 28 25 10
F: +31 (0)174 28 36 33

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.