Ulma Packaging

"15% meer verpakkingen per doos door nieuwe Ulma tight bag"

Ulma Packaging kom met iets nieuws op de markt: de tight bag. Deze verticale verpakkingsmachine is bedoeld voor het verpakken van een uitgebreid gamma aan bevroren producten in zakverpakking. 

Instellen
Bij de spiksplinternieuwe Ulma tight bag kunnen de gebruikers zelf via het bedieningspaneel instellen hoeveel lucht er uit de verpakking moet worden gezogen (air extraction) zonder dat hiervoor perforaties worden gemaakt. Concreet kan hierdoor tot 15 procent meer zakken per doos verpakt worden met een drastische daling van de transportkosten tot gevolg. 

Ook particulieren doen hun voordeel met deze innovatieve verpakking die minder plaats vraagt in de diepvries, en geen risico heeft op lekken of bederf, laat Ulma Packaging weten. Ook is er volgens het bedrijf geen risico op oxidatie: het product blijft in perfecte staat. Bovendien is er minder kans op beschadiging aangezien de diepvriesgroenten niet kunnen verschuiven in de zak maar stevig op hun plaats blijven zitten. 


Bron: Ulma Packaging

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.