steeds vaker bezocht

Veggipedia uitgebreid met 100 nieuwe producten

Veggipedia wordt steeds vaker bezocht en is nu uitgebreid met 100 nieuwe producten.
Informatiedatabase Veggipedia met weetjes over groenten en fruit zoals voedingswaarde, bereidingstips, bewaaradviezen en nog veel meer is uitgebreid met 100 nieuwe producten. Veggipedia bevat nu bijna 390 verschillende groenten- en fruitsoorten. Hiermee is Veggipedia.nl een uniek naslagwerk voor zowel professionals als consumenten.

De website heeft in de afgelopen maanden als onderdeel van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) een nieuwe uitstraling gekregen. De informatie is geüpdatet. Dit heeft niet alleen geleid tot fors hogere bezoekersaantallen, maar ook de tijd die bezoekers op de website doorbrengen is gestegen. Deze unieke informatiedatabase voorziet daarmee in een groeiende kennisbehoefte bij consumenten en professionals. De komende maanden wordt Veggipedia verder uitgebreid.

Het NAGF onderzoekt de mogelijkheid om de Veggipedia database aan te vullen met bedrijfsspecifieke producten naast algemene productinformatie over de verschillende soorten groenten en fruit. Heeft u suggesties voor nieuwe producten of recepten of heeft u wellicht andere relevante informatie? Neem dan contact met ons op via info@nagf.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.